BestMusic.ro » Stiri »   Smiley a lansat o noua piesa: "Tomorrow"

  Smiley a lansat o noua piesa: "Tomorrow"


Smiley a lansat "Tomorrow", o piesa energica si optimista, acompaniata de un videoclip animat.

Artistul ne invita sa privim viata cu bucurie, lejeritate si sa ne bucuram de ritmuri vesele si lucruri mici.

Versurile melodiei au fost scrise de Smiley si Daniel Tannenbaum (Bekon). Piesa a fost compusa de Vladimir Coman Popescu (Chopsticks), Serban Cazan, Sergiu Gherman, Daniel Tannenbaum (Bekon), Smiley, Daniel Krieger (Chakra), Craig Balmoris, Tyler Mehlenbacher.

"Tomorrow" are si un visualizer animat realizat de artistul Robert Jianu.

In urma cu putin timp, SMiley a lansat si piesa "Oameni" impreuna cu un videoclip in premiera absoluta pentru piata muzicala din Romania, pentru ca a fost filmat in mai putin de 5 secunde, mai exact in 4,8 secunde, cu o camera de filmat de superviteza. Mai mult, materialul video este primul din Romania filmat in decorul celebrei serii TV "Wednesday".

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din tara, avand pana in prezent patru albume lansate: "In lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasa" (2013) si "Confesiune" (2017). Artistul a realizat intotdeauna materiale unice, experimentat de fiecare data, combinand diverse stiluri muzicale de la pop, la soul, funk, r'n'b si hip-hop.

Ascultati mai jos noua sa melodie.
Publicat pe 17 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram