BestMusic.ro » Stiri »  Snow Patrol lanseaza EP-ul „Crack The Shutters”

 Snow Patrol lanseaza EP-ul „Crack The Shutters”

 Snow Patrol lanseaza EP-ul „Crack The Shutters”

Snow Patrol isi bucura fanii cu lansarea primului dintre cele doua EP-uri ce contin reinterpretari ale unor piese clasice precum "Crack The Shutters” si "Time Won’t Go Slowly”, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea trupei.

Primul dintre EP-uri reuneste varianta originala a piesei "Time Won’t Go Slowly”, dar si versiuni reinterpretate ale unor piese mai vechi precum "Open Your Eyes” & "Chocolate”.

Track Listing:

Time Won’t Go Slowly

Chocolate (Reworked)

Crack The Shutters (Reworked)

Open Your Eyes (Reworked)

La inceputul acestei luni "Chasing Cars” a fost desemnata cea mai ascultata piesa de pe radiourile din Marea Britanie a acestui secol. Imediat dupa acest anunt, "Chasing Cars” a urcat pe pozitia a doua in clasamentul UK iTunes.

"Wildness”, albumul lansat de Snow Patrol anul trecut, a venit dupa 7 ani de pauza si a reusit sa se claseze pe pozitia a doua in topurile de albume din UK, obtinand discul de aur. De curand, trupa a sustinut un concert memorabil pentru cei 35.000 de oameni prezenti in cadrul propriului ei festival, Ward Park 3, ce are loc in orasul lor natal, din Irlanda de Nord. Editia din 2019 a festivalului a gazduit 11 artisti irlandezi si a inclus un show exceptional sustinut de Snow Patrol, dar si o aparitie surpriza a lui Bono

Dupa 25 de ani de cariera, Snow Patrol si-a castigat un loc de cinste in industria muzicala internationala. Inca de la albumul de debut al trupei, "Songs for Polarbears”, Snow Patrol a starnit un val de aprecieri si critici pozitive, reusind sa vanda 16 milioane de albume, sa fie ascultata de peste 1 miliard de ori, sa primeasca 5 discuri de platina in UK, un premiu Ivor Novello si sa fie nominalizata la Grammy si Mercury Music Prize.
Publicat pe 09 August 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu