BestMusic.ro » Stiri » Songs For Japan: ajuta si tu victimele dezastrului din Japonia

Songs For Japan: ajuta si tu victimele dezastrului din Japonia


Songs For Japan este un proiect amplu, realizat la nivel global de industria muzicala pentru a ajuta victimele dezastrului din Japonia prin intermediul Crucii Rosii Japoneze.

Este vorba despre o compilatie in format digital, ce include 38 de piese de la casele de discuri Universal Music, EMI si Sony Music. Drepturile pentru compilatie apartin Universal Music.

Proiectul este unul caritabil, adica toti artistii, autorii si casele de discuri doneaza toate incasarile. La fel si magazinele online iTunes, Amazon, iar la noi Getmusic, in parteneriat cu Bestmusic.ro.

Printre artistii care s-au alaturat proiectului `Songs For Japan` se numara Lady GaGa, Katy Perry, Madonna, Beyonce, Justin Bieber, Nicki Minaj, Rihanna, Bon Jovi, Pink, Bruno Mars si David Guetta.

Bestmusic.ro, impreuna cu Universal Music si Getmusic s-au alaturat acestui proiect caritabil. Cumpara compilatia `Songs For Japan` cu numai 6 euro, cu plata prin card sau SMS. Fii alaturi de supravietuitorii cutremurului din Japonia si ajuta-i sa zambeasca din nou.

Toate castigurile de pe urma vanzarii albumului `Songs For Japan` vor fi donate Crucii Rosii Japoneze.

Cumpara `Songs For Japan`
Mai multe stiri despre: donatii  albume  campanii  albume 2011  cutremur japonia 
Publicat pe 11 Mai 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram