BestMusic.ro » Stiri » Regizorul si coregraful celor mai mari vedete din lume semneaza noua productie "Disney Live! – Mickey’s Music Festival"

Regizorul si coregraful celor mai mari vedete din lume semneaza noua productie "Disney Live! – Mickey’s Music Festival"

Regizorul si coregraful celor mai mari vedete din lume semneaza noua productie "Disney Live! – Mickey’s Music Festival"

Unul dintre cei mai renumiti regizori si coregrafi la nivel mondial, Fred Tallaksen, propune spectatorilor romani un show interactiv alaturi de cele mai indragite personaje Disney in cadrul noii productii Disney Live!, Mickey’s Music Festival. Produs de Feld Entertainment si organizat de Amphitrion, Mickey’s Music Festival se va desfasura in perioada 22 – 26 aprilie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti, si isi propune sa fie una dintre cele mai intense experiente muzicale pentru intreaga familie!

Fred Tallaksen este recunoscut in toata lumea pentru spectacolele sale creative si inovatoare, fiind foarte apreciat in randul producatorilor de top si al regizorilor internationali. A colaborat cu artisti celebri din industria divertismentului de la Kelly Osbourne, La Toya Jackson, Enrique Iglesias si pana la Madonna cu care a lucrat atat pentru videoclipul ,,Sorry’’ cat si pentru finala turneului ,,Confessions World Tour’’ care i-a adus premiul ,,Contemporary Media Honors’’. Fred are in palmares doua premii Emmy, un premiu Latin Grammy®, un premiu Espirit si numeroase premii Gala. De asemenea a castigat premiul THEA pentru ,,Cel mai bun Spectacol’’ cu "The Legend of Mythica” pentru Disneyland Tokyo si a avut un mare succes la public cu show-urile "Dance Time” de la Disneyland Paris si "Pixar Play! Parade” de la California Adventure in Anaheim. Fred si-a pus amprenta creativa in numeroase evenimente si pentru marile corporatii printre care Microsoft, Mitsubishi, Honda, IBM, Pizza Hut, McDonald’s, Rolls Royce, Jaguar si Disney Channel.

Mickey’s Music Festival pune in scena un spectacol plin de energie care garanteaza publicului amintiri de neuitat. Show-ul abunda in ritmuri antrenante de hip hop, rock, pop, reggae, jazz si country, acrobatii spectaculoase si multe scene interactive in care fiecare spectator poate deveni membru al trupei Disney. Spectatorii Mickey’s Music Festival vor patrunde in lumea de poveste creionata de faimosul regizor Fred Tallaksen, intr-un nou spectacol muzical de mega proportii.

Evenimentul va avea cinci reprezentatii la Sala Palatului intre 22 si 26 aprilie 2015 dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00; duminica (26 aprilie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria VIP 285 lei

Categoria 1 175 lei

Categoria 2 153 lei

Categoria 3 117 lei

Categoria 4 90 lei

BILETE REDUSE PENTRU COPII*

*Copiii pana la varsta de 12 ani, inclusiv, beneficiaza de bilete cu pret redus. Accesul copiilor in sala se face doar insotiti de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport.

Categoria VIP n/a

Categoria 1 140 lei

Categoria 2 122 lei

Categoria 3 93 lei

Categoria 4 75 lei

In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet.
Mai multe stiri despre: vedete Disney  piese disney  spectacole copii  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 10 Februarie 2015 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/