BestMusic.ro » Stiri » Spectacolul de colinde jazz propus de Adrian Naidin este sold-out! La cererea publicului, concertul ”Maturatorii Raiului” de la TNB se reia in aceeasi zi, de la ora 21:15!

Spectacolul de colinde jazz propus de Adrian Naidin este sold-out! La cererea publicului, concertul ”Maturatorii Raiului” de la TNB se reia in aceeasi zi, de la ora 21:15!


Colindul romanesc mixat in mod excepional cu elemente de jazz contemporan vestesc Sarbatoarea Craciunului in maniera autentica a non-conformistului violoncelist ADRIAN NAIDIN. Luni, 21 decembrie la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, de la orele 19:00 si 21:15, Adrian Naidin le propune melomanilor indragostii de muzica jazz, sa experimenteze un concert special de Craciun, sub titulatura expresiva, ”Maturatorii Raiului”.

si cum bucuria Nasterii Fiului lui Dumnezeu este sarbatorita alaturi cei dragi, Adrian Naidin va spune povestea celor care vor matura poteca spre Rai, impreuna cu talentaii sai colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Balasa la percuie si Sorin Zlat la pian. Pornind de la unicitatea si frumuseea compoziiilor muzicale rafinate imaginate de Bach, Brahms sau Paganini, de la tonalitatea trista ce urca pana la sunetele calde, line, pline de sensibilitate spre a reda profunzimea poetica, si ajungand in cel mai firesc mod la colindele si cantecele de iarna autentice, interpretarile in stil jazz, pline de originalitate, ale talentatului violoncelist vor ”lustrui” fereastra sufletului hranit necontenit cu iubire si bucurie.

Versurile cu incarcatura pozitiva, muzica divina si emoia pura a spectacolului ”Maturatorii Raiului” vor vibra la apariia invitatei speciale a serii; o prezena inedita, al carei talent a castigat deja admiraia iubitorilor muzicii de calitate. Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Craciun cu interpretari remarcabile, nelipsind colindele cu influene jazz.

Biletele pentru concertul ”Maturatorii Raiului” sunt disponibile la preuri variabile, in funcie de categria de loc, dupa cum urmeaza; cat.II – 25 lei, cat.I – 35 lei si VIP - 50 lei. Acestea pot fi achiziionate de la casa de bilete a Teatrul National Bucuresti, Libraria
Mai multe stiri despre: concerte sold out  bilete sold out 
Publicat pe 09 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram