BestMusic.ro » Stiri »   SPECTACOLUL ORCHESTREI LAUTARII BUCURESTIULUI - „SARBATOARE LA ZI MARE”, REPROGRAMAT PE 25 MAI 2020 

  SPECTACOLUL ORCHESTREI LAUTARII BUCURESTIULUI - „SARBATOARE LA ZI MARE”, REPROGRAMAT PE 25 MAI 2020 

  SPECTACOLUL ORCHESTREI LAUTARII BUCURESTIULUI - „SARBATOARE LA ZI MARE”, REPROGRAMAT PE 25 MAI 2020 

Ca urmare a masurilor obligatorii impuse prin decret de Ministerul Afacerilor Interne cu privire la interzicerea manifestarilor publice si private, in spatii deschise sau inchise, cu un numar mai mare de 1000 de persoane, va informam ca spectacolul "Sarbatoare la Zi Mare” ce urma sa fie sustinut de Orchestra Lautarii Bucurestiului si de artistii invitati, pe 25 martie 2020, la Sala Palatului din Bucuresti a fost reprogramat.

Spectacolul va avea loc in data de 25 mai 2020, in aceeasi locatie, incepand cu ora 20:00. Peste 20 de instrumentisti profesionisti, membri ai orchestrei "Lautarii Bucurestiului”, condusi de dirijorul Florin Alexandru vor acompania recitalurile unora dintre cei mai iubiti interpreti ai muzicii populare romanesti, cum sunt: Laura Lavric, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Constantin Enceanu, Simona Dinescu, Petrica Matu Stoian, Mihaela Coman Alexandru, Silvana Riciu si Emilia Dorobantu.

Biletele achizitionate raman valabile pentru reprezentatia din data de 25 mai 2020. De asemenea, persoanele interesate isi pot rezerva locurile disponibile online pe Iabilet.ro.

Pana la data de desfasurare a evenimentului, cand vom putea aduce un strop de bucurie in sufletele tuturor romanilor prin intermediul muzicii populare, va indemnam sa respectati regulile de igiena, sa fiti responsabili, sa aveti grija de voi si de cei dragi, sa evitati spatiile aglomerate si, nu in ultimul rand, sa fiti calmi si optimisti!

Va multumim pentru intelegere.

Cu cele mai bune ganduri,

Breezing Entertainment
Publicat pe 18 Martie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu