BestMusic.ro » Stiri »  Stagiunea Muzicala Estivala – editia a XVIII-a va avea loc pe 1 septembrie de la orele 20.00

 Stagiunea Muzicala Estivala – editia a XVIII-a va avea loc pe 1 septembrie de la orele 20.00


Stagiunea Muzicala Estivala – editia a XVIII-a va avea loc pe 1 septembrie de la orele 20.00 in Parcul Alexandru Ioan Cuza, foisorul de piatra.

Maratonul concertelor Stagiunii Muzicale Estivale din Parcul Al. I. Cuza din Sectorul 3 continua pana pe 17 septembrie conform calendarului, insa cu modificarea orei de incepere a spectacolelor. Astfel, de pe 1 septembrie, toate concertele stagiunii, care au loc in fiecare vineri, sambata si duminica in foisorul de piatra de pe aleea principala, vor incepe la ora 20.00.

De mai bine de o luna, pe parcursul a optsprezece spectacole din cele 27 programate, publicul Stagiunii Muzicale Estivale din Parcul Al. I. Cuza, organizate de Primaria Sectorului 3, a avut ocazia sa traiasca emotiile pe care numai un concert live le poate transmite, dar, mai ales, a avut sansa sa descopere sau sa redescopere artisti si proiecte inedite, dintr-o gama larga de genuri muzicale. Artisti valorosi ai scenei romanesti, recunoscuti si indragiti de spectatori din diferite generatii, dar si artisti mai putin cunoscuti publicului larg, insa muzicieni exceptionali, au creat momente memorabile. Editia aniversara a stagiunii, cea de-a optsprezecea consecutiva, continua in acelasi spirit. Duminica ramane ziua rezervata muzicii de promenada, Orchestra Angely`s recreand in foisorul de piatra, cu fiecare spectacol, atmosfera Bucurestiului de altadata, cand marile parcuri rasunau de muzica fanfarei duminicale.

La sfarsitul acestei saptamani, respectiv vineri, pe 1 septembrie, solistii a doua trupe in voga, "The Mono Jacks" si "byron" - Doru Trascau & Dan Byron, se prezinta in fata publicului Stagiunii Muzicale Estivale in formula "Acoustic Duo Live", doar cu vocea si chitara. Artistii ne invita sa depanam amintiri impreuna si sa ascultam melodii cunoscute din repertoriile amandurora, intr-o interpretare de la suflet la suflet, in atmosfera intima, dar intensa, a foisorului din Parcul Cuza.

Sambata, pe 2 septembrie, publicul Stagiunii se va bucura de spectacolul formatiei Alesis, "Mi-e dor de Bucurestiul de altadata", completand cu acest proiect programul atat de variat al acestei editii de sarbatoare.

Asadar, locuitorii Sectorului 3, dar si bucurestenii dornici sa petreaca timp de calitate in aer liber sunt invitati in Parcul Al. I. Cuza, in fiecare vineri, sambata si duminica, pana pe 17 septembrie, de la ora 20.00. Accesul la eveniment este liber.

Calendar Stagiune Muzicala Estivala – editia a XVIII-a, ora 20.00

Vineri 01.09 – Doru Trascau & Dan Byron

Sambata 02.09 – Alesis

Duminica 03.09 – Fanfara Angelys

Vineri 08.09 – Cobzality

Sambata 09.09 – La Musica Orchestra

Duminica 10.09 – Fanfara Angelys

Vineri 15.09 – Mustang

Sambata 16.09 – Cvartetul Passione

Duminica 17.09 – Fanfara Angelys
Publicat pe 30 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram