BestMusic.ro » Stiri » Stand-Up Comedy fara Vulgaritate, in fiecare joi la In Culise

Stand-Up Comedy fara Vulgaritate, in fiecare joi la In Culise


In fiecare joi, incepand cu orele 21:30, MARIUS va asteapta In Culise Comedy Club (Pta. Natunile Unite nr.3-5) sa radeti in hohote, la cel mai tare show de Stand-Up Comedy Fara Vulgaritate.

Sub indemnul celebrului scriitor francez Voltaire - ”Sa radem, caci pana la urma cu asta ne alegem”, Marius Gheorghiu, unul dintre comediantii momentului, le propune amatorilor de stand up comedy un proiect inedit. STAND-UP COMEDY FARA VULGARITATE este singurul show de stand-up comedy din Romania lipsit de vorbe sau cuvinte injurioase, la care veti rade cu pofta, garantat. In stilul sau actoricesc, Marius va incanta publicul timp de o ora, abordand teme diverse ale realitatii urbane si va ”despica” subiecte ”fierbinti” despre personajele cotidiene.

Acestea sunt cateva cuvinte despre noul spectacol al celui care declara cu mana pe inima ca "Eu nu sunt misogin, eu sunt… MARIUS!”.

Biletele sunt disponibile la pretul de 20 lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online prin www.eventim.ro sau se pot face rezervari telefonice la 0735.026.762

Despre Marius…

Cunoscut pentru aparitiile sale cu trupa de comedie Spitalu'9, Marius se detaseaza si actualmente isi face simtita prezena intr-un "comedy cu greutate”. Iar garantia lui e simpla: a realizat peste 1500 de show-uri - stand up comedy – live.

Marius este comediantul care te binedispune in orice conditii, omul spontan de la care te poti astepta la orice, tipul acid care da de pamant cu complexele oamenilor. Unii il considera misogin (posibil sa fie!), pentru ca femeile din fata lui nu scapa fara un dialog direct si sincero-comic . Altii spun ca traieste cu destul de multa intensitate glumele, de aceea ridica vocea pe scena. Se considera un tip credincios pentru care la inceput a fost cuvantul... cuvantul "Facebook". Abia dupa aceea a fost creat Omul!

Un spectacol care nu trebuie ratat! Un show de stand up comedy fara E-uri, fara conservanti, 100% comedie! Pentru ca el nu e misogin... el e Marius!
Mai multe stiri despre: Stand Up  going out 
Publicat pe 15 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram