BestMusic.ro » Stiri » Subcarpati - Da-i Foale! la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

Subcarpati - Da-i Foale! la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

Subcarpati - Da-i Foale! la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

Va invitam pe 24 Mai la Arenele Romane, la ceea ce se anunta a fi cea mai mare productie "Subcarpati” de pana acum. Vom avea parte de un show cu totul special alaturi de trupa si invitatii lor.

1. PROGRAM:

19:00 - Acces

20:15 - Via Daca

21:30 - Subcarpati

Guestlistul este valabil pana la ora 20:30!

2. REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la 20:15.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

- sticle, conserve,

- mancare sau bauturi de orice fel,

- artificii, arme, obiecte periculoase,

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

- Accesul in zona de Golden Circle se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea la acces la Golden Circle.

4. JETOANE

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

5. ACCESUL COPIILOR

- Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

6. BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara, urmatoarele preturi:

- Acces General - 85 lei

- Golden Circle - 125 lei

Bilete se vor gasi si la intrare in ziua concertului, in limita locurile disponibile, la urmatoarele preturi:

- Acces General - 100 lei

- Golden Circle - 150 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 16 Mai 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu