BestMusic.ro » Stiri »   Surf Mesa lanseaza single-ul "Lose My Mind", feat. Bipolar Sunshine  

  Surf Mesa lanseaza single-ul "Lose My Mind", feat. Bipolar Sunshine
 

  Surf Mesa lanseaza single-ul "Lose My Mind", feat. Bipolar Sunshine
 

Pe o pista pregatita pentru club, Surf Mesa evoca nopti romantice de vara, permitand vocii calde a lui Bipolar Sunshine sa fie deasupra ritmului si a instrumentelor vesele.

Un avatar Surf Mesa generat de Ai debuteaza in vizualul pentru "Lose My Mind”.

Surf Mesa explica: "Lose My Mind’este un cantec despre dorinta si pierderea controlului care urmeaza atunci cand ai sentimente puternice pentru cineva.”

Artisutl si compozitorul Bipolar Sunshine a castigat aprecieri pentru cele doua EP-uri ale sale, Aesthetics si Drowning Butterflies, precum si pentru colaborarea sa cu DJ Snake, "Middle” si contributia sa ca si compozitor al "Brown Skin Girl”, piesa premiata cu GRAMMY®, de la Beyoncé si WizKid. In prezent, lucreaza la albumul sau de debut.

Vara trecuta a fost dominata de hitul "ily (i love you baby) ft. Emilee. Piesa a fost certificata cu Platina de catre RIAA si a acumulat peste 2,5 miliarde de stream-uri si peste 5,6 milioane de videoclipuri au fost create folosind sunetul pe TikTok. Piesa a castigat, de asemenea, numeroase nominalizari pentru Surf, inclusiv doua Billboard Music Awards din 2021 - Top Dance / Electronic Artist si Top Dance / Electronic Song - si nominalizari la 2021 pentru premiul iHeartRadio Music pentru Dance Song of the Year si Dance Artist of the Year. Printre succesele urmarite de Surf se numara colaborarea cu Madison Beer, "Carried Away” si "Somewhere” ft. Gus Dapperton.
Publicat pe 07 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu