BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Te cunosc de undeva, sezonul 5: vezi interpretarile din editia 1 (video)

Te cunosc de undeva, sezonul 5: vezi interpretarile din editia 1 (video)

 
Te cunosc de undeva, sezonul 5: vezi interpretarile din editia 1 (video)

Andreea Banica, Elena Ionescu, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todorut, , Florin Ristei si Alex Mataev au fost cei opt concurenti pe care telespectatorii i-au asteptat cu nerabdare sa-si arate talentul in prima editie din noul sezon Te Cunosc de Undeva. Ce personaje au avut de interpretat vedeti in lista din dreapta.

Prima gala a fost castigata de Raluka, care s-a transformat in rapperul francez Maitre Gims si a fost urmata pe podium de Alex Velea si Florin Ristei, in timp ce la coada clasamentului s-a aflat Alex Mataev, care nu a reusit sa fie atat de convingator precum la X Factor.

Si juriul, format in noul sezon din Andrei Aradits, Delia, Pepe si Monica Anghel, a fost supus transformarilor pentru a inaugura noua formula, insa parerile fanilor emisiunii nu au fost tocmai laudative, majoritatea celor care au comentat pe pagina de Facebook a show-ului spunand ca Andreea Balan, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan fiind mult mai potriviti la masa juratilor.

Saptamana viitoare, cei opt concurenti se vor transforma in Jason Derulo, Connect-R, Dan Spataru, Cabron, Gabriella Cilmi, Freddie Mercury, Bruno Mars si Katy Perry.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  te cunosc de undeva sezon 5 
Publicat pe 17 Februarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu