BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 14 (video)

Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 14 (video)

 

Sophia Loredn, Whigfield, Luciano Pavarotti, Keith Flint de la The Prodigy, Fool's Garden, Steven Tyler de la Aerosmith, Jennifer Lopez si Brian Hyland sunt cele opt vedete internationale in care concurentii Te Cunosc De Undeva s-au transformat in ultima gala dinaintea marii finale a sezonului Gold. Vedeti toate momentele lor in lista din dreapta.

Castigatorul galei a fost CRBL caruia i-a reusit o transformare uluitoare in liderul dement al trupei Prodigy, urmat fiind in clasament de Rona Hartner, ce a interpretat-o pe Sophia Loren, si de Pepe, ce a devenit Luciano Pavarotti.

Pentru momentul de grup, Jorge, Maria Buza si Florin Ristei ne-au adus aminte de vremurile in care fredonam "Vreau un pupic" de la Exotic, iar invitatii speciali ai serii au fost Lili Sandu si Silviu Biris, ce au devenit Tina Turner si Beyonce.

Editia Gold Te Cunosc de Undeva are cinci finalisti: Jorge, Lora, Pepe, Maria Buza si Rona Hartner. Vedeti aici ce transformari au de pregatit pentru finala de sambata viitoare.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  te cunosc de undeva sezon 6 
Publicat pe 15 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram