BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 6 (video)

Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 6 (video)

 

Marian Nistor, Bruno Mars, Faydee, Margareta Clipa, Khaled, Corina, Nelu Vlad si Jason Derulo au fost cele opt personaje interpretate de concurentii sezonului Gold Te cunosc de Undeva in cea de-a sasea editie. Vedeti transformarile in lista din dreapta.

Gala a fost castigata de Pepe, dupa o lupta stransa cu CRBL. Latino-loverul a renuntat la parul gelat si s-a transformat in Marian Nistor, celebrul solist al trupei Savoy. Cele mai putin apreciate prestatii le-au avut Maria Buza, Jorge si Anda Adam, ce s-au clasat pe ultimele trei locuri.

Invitata speciala a serii a fost Mirela Boureanu Vaida care a intrat in pielea lui Cher, iar Maria Buza, Florin Ristei si Anda Adam au fost protagonistii momentului de grup, transformandu-se in trupa L.A.

Nicole Scherzinger, Inna, Shirley Bassey, Demis Roussos, Panjambi MC, Amy Winwhouse, Carmen Miranda si Ileana Ciuculete ce vor fi interpretate de concurenti in gala a saptea.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  te cunosc de undeva sezon 6 
Publicat pe 20 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram