BestMusic.ro » Te cunosc de undeva » Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 7 (video)

Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 7 (video)

 
Te cunosc de undeva, sezonul 6: vezi interpretarile din editia 7 (video)

Panjabi MC, Shirley Bassey, Carmen Miranda, Nicole Scherzinger, Ileana Ciuculete, Amy Winehouse, Inna si Demis Roussos au fost vedetele in care cei opt concurenti din sezonul Gold Te Cunosc de Undeva s-au transformat in gala de sambata, 25 octombrie. Urmariti momentele lor in lista din dreapta.

Editia a saptea a fost castigata de Florin Ristei care l-a interpretat de Panjabi MC, urmat pe locul 2 de Jorge, ce a devenit Inna, ce l-a si felicitat dupa difuzarea emisiunii, prin intermediul Instagram: "Te-am vazut! Bravo! Pot sa ma bazez pe tine!” i-a scris solista. Locul trei a fost ocupat de Maria Buza, ce ne-a adus aminte de piesa "Never, never, never" a lui Shirley Bassey.

Invitatul special al serii a fost actrita Anca Sigartau care s-a transformat in Joan Jett si a cantat "I Love Rock and Roll”. De asemenea, un alt moment special al acestei editii a fost sustinut de Pepe, Lora, Jorge si Rona care au devenit pentru cateva minute Anemona, Sorana, Irina si Anca, adica A.S.I.A., si au cantat cantat hit-ul acestora, "Suna periculos”.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  te cunosc de undeva sezon 6 
Publicat pe 27 Octombrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu