BestMusic.ro » Stiri »   The Concert aduce pe 31 mai, la Romexpo, cel mai mare live show The Motans din 2020!

  The Concert aduce pe 31 mai, la Romexpo, cel mai mare live show The Motans din 2020!

  The Concert aduce pe 31 mai, la Romexpo, cel mai mare live show The Motans din 2020!

The Concert prezinta cel mai mare live show The Motans din 2020, pe 31 mai, la Romexpo.

"La "The Concert", nu va veti intalni cu un simplu show live, ci cu o stare speciala, cu emotii, cu un act unic. Va veti intalni, de fapt, cu voi insiva. Abia astept sa ne vedem!”, a spus Denis, artistul The Motans.

Melodiile semnate The Motans sunt captivante si pline de semnificatie, iar live-urile trezesc emotii puternice in randul fanilor. Denis reuseste sa surprinda publicul de fiecare data, dezvoltand o relatie profunda cu acesta.

Printre cele mai indragite piese ale artistului se numara: "Poem” feat. Irina Rimes, cu peste 38 milioane de vizualizari pe YouTube, "Inainte sa ne fi nascut”, cu peste 18 milioane de vizualizari, "Jackpot”, cu peste 23 de milioane, "Versus”, cu peste 25 de milioane de vizualizari.

Conceptul vibrant "POP POP POP!” va include, pe langa cele mai mari concerte din acest an ale unora dintre cei mai iubiti artisti, si activari si jocuri pline de culoare, totul intr-un spatiu transformat intr-o lume fantastica.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 13 Februarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu