BestMusic.ro » Stiri »   The Different Class au lansat sesiunea acustica filmata „Live in the Eden Garden” pe YouTube si pe toate platformele de streaming  

  The Different Class au lansat sesiunea acustica filmata „Live in the Eden Garden” pe YouTube si pe toate platformele de streaming
 

  The Different Class au lansat sesiunea acustica filmata „Live in the Eden Garden” pe YouTube si pe toate platformele de streaming
 

Timisorenii de la The Different Class au lansat sesiunea acustica filmata "Live in the Eden Garden” pe YouTube si pe toate platformele de streaming.

Un concert in afara legilor timpului, un film care te poarta intr-un carusel emotional, sarind de la un subiect la altul, abordand intr-un mod deosebit de deschis tipurile de iubire existente si consecintele in deciziile dragostei, infatuarii si pasiunii obsedante. Asculta EP-ul in intregime urmarind link-ul de mai jos:

https://ffm.to/liveintheedengarden.opr

"Suntem super incantati sa va aducem "Live in the Eden Garden” si pe toate platformele de streaming! Si noi la randul nostru ascultam muzica prin streaming si ne dorim ca si voi sa puteti sa ne ascultati si sa ne cunoasteti cat mai bine, cat mai usor posibil. Daca va place si va facem sa simtiti ceva, ne puteti sustine prin a cumpara muzica noastra direct de pe Bandcamp.”

"The Different Class - Live in the Eden Garden” a aparut in urma dorintei de a descompune la esenta piesele din repertoriul nostru Am incercat sa transmitem un mesaj simplificat, cuvintele, inflexiunile si nuantele find importante. Eden exista si lucrul acesta pentru noi reprezinta ‘a state of mind’, o starea de creatie, emotie si bucuria dezvoltarii unui sunet, modelarea si propagarea unui mesaj in aglomeratul peisaj muzical contemporan. Am vrut sa transformam piesele si sa privim cu alti ochi The Different Class, nu doar sa reproducem variantele electrice ale pieselor cu o chitara acustica in mana.

Ii multumim cu aceasta ocazie lui Flavius Retea de la Methadone Skies pentru cei doi ani in care a cantat cu noi, timp in care si-a adus spiritul si mult input creativ in The Different Class. Doi ani in care si-a expus vocea in The Different Class, atat la propriu cat si la figurat. Scanteia acestui format MTV Unplugged in trei a fost chiar un moment in care, impreuna cu el, la sala de repetitii, am simtit doar sa cantam, un moment in care am vrut doar sa armonizam melodiile ce se pot produce din voci si chitara. O noua abordare, pragmatica, dezbracata de infinitele optiuni din zona tehnica la care putem apela.”

The Different Class e o fuziune de riffuri explozive cu sonoritati cinematice imbracate in culorile instinctelor primare. Fuziunea se reflecta atat in aranjamente cat si in paleta sonica a trupei. Varianta acustica a pieselor ajunge la esenta simtirii lor si face loc mesajului. The Different Class "Live in the Eden Garden” e un proiect de suflet si, uneori, varianta preferata de a canta a trupei.

The Different Class sunt:

Cris Paul - Voce si Chitara

Seian Scorobete - Bas

Julia Kocis - Tobe

Urmareste-i si asculta-i pe The Different Class:

Spotify: https://spoti.fi/3mt7Js1

iTunes: https://apple.co/3vXeJQL

YouTube: https://bit.ly/3Gsm3sF

Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/

Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 17 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/