BestMusic.ro » Stiri » The Kryptonite Sparks aduc Noapte in Nord

The Kryptonite Sparks aduc Noapte in Nord


Mos Craciun vine mai repede anul acesta, cu o surpriza din partea The Kryptonite Sparks, care lanseaza videoclipul piesei "Noapte in Nord”.

Dupa ce au urcat alaturi de Loredana Groza pe scena Salii Palatului, doua zile consecutive, in cadrul concertelor artistei din luna noiembrie, unde au interpretat magistral celebrul cantec "Buna seara, iubite”, dar si alte melodii, Razvan, Rares si Razvan, adica The Kryptonite Sparks, ne aduc, intr-o poezie vizuala, cea mai frumoasa "Noapte in Nord”.

"Noapte in Nord e o piesa alternativa cu slide guitar, cu radacini in blues si muzica de cantat tarziu, in jurul focului. Totul a pornit cand am gasit chitara veche a tatalui meu - un Hora Reghin de prin \'79. Versurile au venit mai apoi, din niste notite luate noaptea intr-un tren in urma cu vreo 4-5 ani, in drum spre casa. Totul s-a intregit cand am adaugat partea de percutie si vocile backing. Asa a venit ‘Noapte in Nord’.” povesteste Razvan Diaconu, solistul trupei.

Creativi si talentati in ceea ce priveste compozitia pieselor, baietii si-au facut acum debutul si la nivel regizoral, caci videoclipul "Noapte in Nord” este regizat in intregime de catre solistul trupei, Razvan Diaconu. Filmarile noului videoclip au avut loc in Forshaga, un sat din vestul Suediei, intr-o padure din spatele unei case, iar personajele principale, Inez, Tove si Pernilla sunt fiica, fiica si mama, intre fiecare fiind 20 de ani diferenta.

"Videoclipul este regizat si filmat de mine, in timpul unei mini-vacante in Suedia. Supereroina este Inez, un doctor de ursi de plus care primeste o alarma: prietenul ei cel mai bun este in pericol! E vorba de Charlie… dar va las sa vedeti voi mai departe”, declara Razvan Diaconu.

The Kryptonite Sparks

Razvan Diaconu - Guitars, Vocals

Rares Diaconu - Bass, Vocals

Razvan Anton - Drums

Ei sunt The Kryptonite Sparks. Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de hard rock, alternative, blues, funk si avant-prog. Cu prima suflare in 2010, TKS recreeaza aroma britanica a anilor 70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda.
Mai multe stiri despre: Craciun  piesa noua 2017 
Publicat pe 21 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram