BestMusic.ro » Stiri »   The Kryptonite Sparks lanseaza videoclipul pentru noul lor single, ‘Daca Vii Azi’

  The Kryptonite Sparks lanseaza videoclipul pentru noul lor single, ‘Daca Vii Azi’

  The Kryptonite Sparks lanseaza videoclipul pentru noul lor single, ‘Daca Vii Azi’

La mai bine de o luna de la lansarea variantei audio, The Kryptonite Sparks se intorc cu videoclipul piesei ‘Daca Vii Azi’, regizat de Norbert Fodor, DOP Vlad-Radu Popescu, crew StaySharp.

"Inca de la inceputul verii Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Stiind cat de misto sunt proiectele la care a mai lucrat el si crew-ul lui, a fost un moment de bucurie si am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant si challenging sa setam locatiile pentru filmare si sa gasim actorii potriviti. Am avut o singura zi de filmare foaaarte lunga, dar a fost fun si ma simt norocos ca am putut lucra cu o echipa asa de cool. All in all eu sunt over the moon cu produsul final si abia astept sa il urmariti si voi.” Rares Diaconu

Este o alternativa la music video-urile romanesti, ce experimenteaza printr-un mix de formate: 16mm, digital anamorphic si fotografii 35mm. Gasesti mai multe videos in portofoliul lui Norbert (https://norbert.one) si StaySharp (www.staysharp.film).

Daca Vii Azi este single-ul cu numarul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a carui lansare e planuita pentru 2022. A fost produs de The Kryptonite Sparks si inregistrat in propriul lor studio (The Kryptonite Sparks lil’ mansion), avandu-l ca drums recording engineer pe Adrian Despot. Mix-ul a fost facut de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro).

The Kryptonite Sparks sunt: Rares Diaconu, Calin Razvan Diaconu si Razvan Anton. Ii gasesti pe toate retelele de social media (The Kryptonite Sparks) si pe platforma ta preferata de streaming (https://linktr.ee/tksofficial).
Publicat pe 06 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu