BestMusic.ro » Stiri » The Kryptonite Sparks - Un Abonament TV (video)

The Kryptonite Sparks - Un Abonament TV (video)


TheCell continua seria de episoade Live in TheCell cu un primul clip din anul acesta - "Un Abonament TV" de la The Kryptonite Sparks!

The Kryptonite Sparks, castigatorii ”Best Alternative Newcomer” in cadrul METALHEAD Awards 2014/2015 sunt un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de hard rock, alternative, funk, avant-prog si pop-rock. Cu prima suflare in 2010, recreeaza aroma britanica a anilor 70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda. Pot contine urme de pop!

Live in TheCell este un proiect nascut din pasiune pentru muzica si din dorinta de a ajuta trupe tinere, talentate, sa fie mai vizibile in fata publicului. Atmosfera inregistrarilor este una mai degraba intima, intre prieteni, tocmai pentru a lasa privitorului posibilitatea de a intra in intimitatea artistilor, de a participa la o cantare in cerc restrans, unde in pauze se mai bea o bere, se rade, se fumeaza o tigara. Tocmai de aceea studioul nu a fost deloc cosmetizat, fiind mult mai importana energia performerilor si muzica in sine.

Urmati videoclipul aici. Enjoy!
Mai multe stiri despre: lansare videoclipuri 
Publicat pe 07 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram