BestMusic.ro » Stiri »  The Weeknd a discutat despre un posibil nou video care va fi lansat pentru aniversarea unui an de la „Dawn FM”

 The Weeknd a discutat despre un posibil nou video care va fi lansat pentru aniversarea unui an de la „Dawn FM”


Cantaretul si compozitorul The Weeknd si-a lansat al cincilea album de studio pe 7 ianuarie 2022. The Weeknd se apropie de aniversarea unui an de la Dawn FM, iar de curand a postat pe Twitter ca s-ar apropia un nou video pentru a celebra aceasta aniversare speciala.

Hitmakerul in varsta de 32 de ani a lansat Dawn FM in 2022 pe 7 ianuarie, la doi ani dupa ce a fost lansat primul sau album After Hours. Miercuri, un fan de pe Twitter l-a intrebat pe nativul din Toronto – nascut Abel Tesfaye – "dawn fm almost a year old, how do you feel??” "i feel istheresomeoneelsemusicvideo-ish”, a raspuns el pur si simplu.

"Is There Someone Else?” este a 10-a piesa de pe Dawn FM. Pana acum, single-ul principal "Take My Breath” si piesele ulterioare "Out of Time”, "Sacrifice”, "Gasoline” si "How Do I Make You Love Me” au toate videouri muzicale lansate.

Recent, starul Idol a scos o noua piesa intitulata, "Nothing Is Lost (You Give Me Strength),” piesa pe care el a scris-o si inregistrat-o special pentru coloana sonora Avatar: The Way of Water. Co-scrisa si co-produsa de Swedish House Mafia, piesa se poate auzi in timpul creditelor de final ale sequelului Avatar, care a avut premiera in cinematografe pe 16 decembrie.

De asemenea, Tesfaye se pregateste pentru etapele europene si latino-americane ale turneului sau After Hours Til Dawn. Cantaretul "Blinding Lights” a finalizat etapa nord-americana a turneului in noiembrie si este deja entuziasmat pentru turneul de anul viitor.

"Xo bout to F–k up 2023”, a mai postat el miercuri, alaturi de o compilatie editata artistic de filmari de la spectacolele sale anterioare din turneu After Hours Til Dawn.
Publicat pe 30 Decembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram