BestMusic.ro » Stiri » The Weeknd renunta la numele de scena si revine la numele sau real: Abel Tesfaye

The Weeknd renunta la numele de scena si revine la numele sau real: Abel Tesfaye


The Weeknd a declarat recent ca va renunta la numele de scena si va reveni la numele sau real, Abel Tesfaye astfel ca in 15 mai 2023 artistul si-a schimbat numele pe toate conturile de social media, dupa ce a anuntat ca vrea sa isi "ucida" in acest fel alter ego-ul.

Cantaretul de R&B, rap si pop a admis recent ca vrea sa inchida capitolul The Weeknd si sa inceapa o noua etapa in viata sa. Astfel, Abel lucreaza la un ultim album sub aceasta titulatura, apoi va renunta la acest alter ego.

Artistul din Canada, initial, si-a intrebat fanii in luna aprilie daca ar trebui sa fie cunocut ca "ABEL former known as The Weeknd". Aceasta schimbare aminteste de Prince si momentul cand a dorit sa i se spuna "Artist formerly known as Prince". Tweet-ul lui The Weeknd a strans peste 124.000 de like-uri si multe reply-uri de la fani.

Nascut in Toronto din parinti etiopieni, Abel Tesfaye devenea popular in 2010, cand si-a urcat primele piese pe YouTube.

In 2011 a lansat mixtape-urile "House Of Balloons", "Thursday" si "Echoes of Silence" care au fost unnreal succes. Abel are 5 albume lansate printre care si "Dawn FM", care a aparut in 2022 si l-a avut ca "story teller" pe Jim Carrey. Cel mai mare hit al artistului pana in prezent este track-ul "Blinding Lights", single aparut pe albumul sau din 2020 "After Hours".

Muzicianul a aparut si in cateva filme la Hollywood, precum "Uncut Gems", "American Dad" si "The Simpsons". Abel are la activ 4 premii Grammy si a fost declarat in martie 2023 cel mai popular artist din lume, ajungand la peste 100 de milioane de ascultatori Spotify pe luna.
Publicat pe 19 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram