BestMusic.ro » Thy Veils » Thy Veils - Wind Anywhere (videoclip nou)

Thy Veils - Wind Anywhere (videoclip nou)

Thy Veils - Wind Anywhere (videoclip nou)

A sosit momentul pentru Thy Veils sa dezvaluie publicului sau noul videoclip al piesei Wind Anywhere, de pe albumul The Diaphanous Depressions, editat in anul 2002 de Nonnut Muzik. Videoclipul a fost inspirat de recentele fenomene meteorologice care au brazdat cerul orasului Timisoara.


thy veils wind anywhare

In prezent, Thy Veils lucreaza la cel de-al 6-lea album de studio care se afla intr-un stadiu avansat de finalizare. Albumul, care va fi lansat oficial in aceasta toamna, surprinde evolutia formatiei Thy Veils spre o formula complexa, care cuprinde in abundenta voci, intrumente de suflat, chitara, instrumente traditionale cu corzi, tobe, percutii si ritmuri electronice. Albumul este inregistrat in studiourile DStudioPro si Consonance Studio din Timisoara, si este produs de Daniel Dorobantu impreuna cu Dan Griober, redefinind esenta trairii exprimate artistic de ansamblul Thy Veils.

Concomitent cu lansarea noului album, Thy Veils va sustine in premiera un turneu national de promovare al noului disc. Turneul va cuprinde principalele orase ale tarii si va avea loc in luna octombrie, oferind o imbinare naturala intre dimensiunea muzicala si identitatea vizuala Thy Veils.
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica iunie 2013 
Publicat pe 11 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram