BestMusic.ro » Stiri » Tiesto a lansat o noua piesa, prima pe acest an, intitulata "Lay Low"

Tiesto a lansat o noua piesa, prima pe acest an, intitulata "Lay Low"


Tiesto incepe anul lansand un nou single, intitulat "Lay Low"- o piesa deep house, cu un sound fresh. Noua piesa ne aminteste de festivalurile de muzica din Ibiza avand deja potentialul de a deveni un real hit al verii.

Artistul a promis ca pe acest nou material se va juca si se va axa pe muzica house pura. In vara anului trecut artistul a revenit la radacini, axandu-se pe track-uri trance in cadrul aparitiei sale la Tomorrowland. Hiturile sale recente includ piesele "The Business" si "Hot In It".

Albumul sau nou, intitulat "Drive" se va lansa in 24 februarie 2023 si acesta va include 12 piese.

Pe numele sau complet Tijs Michiel Verwest, Tiesto are 54 de ani, provine din Breda, Olanda si e activ din 1994. A abordat toate genurile majore house de la trance la bass house, electro, tropical house, progressive house, big room, progressive house. E privit de experti ca "Nasul EDM-ului", dar e mai degraba omul EP-urilor si single-urilor decat al albumelor full. De altfel primul sau album venea de abia in 2001 si are 7 LP-uri scoase pana acum.

Castigator de premii Grammy si discuri de platina, Tiesto a terminat 2022 cu 38.3 milioane de ascultatori pe retelele de streaming. Desi Tiesto a petrecut o buna parte din 2022 creand hype pentru viitorul sau album, intitulat "Drive", anul trecut trecut a participat la multe evenimente ca DJ si a realizat si un re-remix la "Pump It" de la Black Eyed Peas, cu un beat diferit. Artistul a fost prezent chiar si in Romania, la festivalul Saga de la Bucuresti, ca healdiner.

Mai jos puteti asculta noua piesa.
Publicat pe 19 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram