BestMusic.ro » Stiri »   Timisorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul "Inceput de Univers", intitulat "Sange rece"

  Timisorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul "Inceput de Univers", intitulat "Sange rece"

  Timisorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul "Inceput de Univers", intitulat "Sange rece"

"Sange rece este o piesa cu o atmosfera dramatica si usor intunecata. Am vrut sa surprindem aceeasi atmosfera si prin videoclip, si credem ca am reusit. In plus, dupa cum se va vedea chiar din primele cadre, urmeaza si o continuare despre care momentan nu spunem mai multe. Multumim echipei Sebastian MARU Films din Timisoara pentru aceasta noua colaborare!", au declarat membrii trupei.

Phaser a inceput colaborarea cu Media Pro Music si Universal Music Romania in toamna anului 2017. Dupa o serie de single-uri si videoclipuri ale unor piese ca "Alerg", "Pana vine dimineata" sau "Spune-mi unde esti", la inceputul lui 2021 a aparut primul album al trupei intitulat "Inceput de Univers". Albumul contine 16 piese si este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost sustinut pana acum de single-urile Fast Forward, Copilul lunii si oviatasiincaosecunda.

"Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar acum pregatim si lansarea in format fizic, despre care vom anunta mai multe detalii in curand. Titlul "Inceput de Univers" a rezultat in urma unui brainstorming si este luat chiar din refrenul piesei "Sange rece". Ne dorim si o serie de concerte de lansare pe care sa le sustinem cat mai curand posibil, dar momentan suntem in stand-by din cauza cresterii numarului de cazuri de covid si a restrictiilor asociate care se anunta", au mai adaugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupa pop-rock nascuta in Resita si maturizata in Timisoara, iar din componenta trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitara), Lucian Oprisan (clape) si Arnold Birta (tobe).
Publicat pe 01 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu