BestMusic.ro » Stiri »  Tom Jones a concertat pe 26 iunie,  la Sala Polivalenta BTarena, in premiera in Cluj

 Tom Jones a concertat pe 26 iunie,  la Sala Polivalenta BTarena, in premiera in Cluj


Artistul a revenit in Romania la invitatia Emagic, cu piese clasice de pe cele peste 40 de albume inregistrate, care i-au castigat admiratia criticilor si fanilor. Sir Tom Jones a urcat pe scena in jurul orei 20:00 si timp de 2 ore a delectat publicul, care a cantat alaturi de el hiturile cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come.

Inconjurat de o trupa de muzicieni de exceptie, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendara, carisma si prezenta scenica. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues si rock’n’roll din arena. Concertul a fost punctat de momente in care Tom Jones a vorbit cu sinceritate si nostalgie publicului despre povestile care l-au inspirat in compunerea cantecelor. Intr-unul din momentele emotionante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul romanesc, pe care artistul l-a tinut pe scena pret de cateva minute bune, in aplauzele celor din arena.

Productia de aseara a fost una sic si eleganta: echipamentele aduse in tiruri de mare capacitate au creat o scena clasica, cu accente fanteziste, in ton cu personalitatea artistica promovata de artist de-a lungul carierei.

Artistul isi va continua turneul spre Paris, ajungand inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elvetia si FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.

Pentru a ramane conectat la cea mai spectaculoasa vara muzicala, #EmagicSummer, urmareste site-ul oficial Emagic si conturile de Instagram si Facebook Emagic.

Un eveniment organizat de Emagic si Live Nation

Parteneri Media principali: Magic FM, Kanal D
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 28 Iunie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram