BestMusic.ro » Stiri » Tomorrowland Festival 2012 publica filmuletul oficial post-eveniment (video)

Tomorrowland Festival 2012 publica filmuletul oficial post-eveniment (video)


Organizatorii celui mai tare festival de muzica electronica la ora actuala, Tomorrowland Fest, au publicat pe canalul lor oficial de Youtube un filmulet oficial post-festival, in care surprind cele mai frumoase momente si cele mai spectaculoase imagini.

Evenimentul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume si a avut parte de 65.000 de participanti doar in prima zi.

Sa nu uitam ca anul acesta au schimbat perceptia oamenilor despre festivaluri aducand inovatia scenei facute din carti uriase. Tematica festivalului a fost lumea de basm, asa ca pe scena nu au lipsit florile, o carte uriasa in centru, animata si cu pagini care isi dadea singura filele, iar finalul a adus un fascinant spectacol de artificii, exact ca in povestile Disney.

Dar cel mai bine vedeti voi insiva portile de basm, stalpii decorati precum casa Babei Cloanta din Hansel si Gretel, clovnii de poveste si multa, multa culoare, ca intr-un Disneyland.

A existat si o piscina, parc de distractii, cat si un cort aflat pe un ponton de pe lac.

Evenimentul a avut loc la finalul lunii iulie in Belgia.

Printre numele prezente la festival s-au numarat Fatboy Slim, Avicii, Swedish House Mafia, Skrillex si David Guetta.

Tomorrowland 2012 | official aftermovie
Mai multe stiri despre: festivaluri 2012 
Publicat pe 11 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram