BestMusic.ro » Nicki Minaj » 10 videoclipuri pentru iubitorii de funduri

10 videoclipuri pentru iubitorii de funduri

 

Dupa ce fotografia cu Kim Kardashian tronand in fundul gol pe coperta revistei Paper a rupt internetul in doua, iar Diplo s-a gandit ca cineva trebuie sa faca o campanie de strangere de fonduri pentru mai-putin dotata Taylor Swift, concluzia fireasca e ca toata lumea este disperata dupa funduri. Cat mai mari si cat mai expuse. Asa ca am adunat in lista din dreapta 10 videoclipuri in care posterioarele sunt personajele principale.

De la Sir Mix-a-Lot, care in 1992 ne aducea un future hit in care admitea ca " I like big butts and I can not lie", fiind luat, 22 de ani mai tarziu, inspiratie de catre Nicki Minaj, la Beyonce, care a si introdus cuvantul "Bootylicious" in dictionar cu un clip mult prea decent pentru top 10, dar care ne-a lovit anul asta cu "Partition", la deja-insuportabilul "Wiggle, Wiggle", regasiti in dreapta 10 clipuri memorabile pentru cei care adora fundurile.

 Mai multe stiri despre: liste  videoclipuri sexy  videoclipuri funduri 
Publicat pe 13 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram