BestMusic.ro » Stiri »  Tudor Chirila este Joker in varianta dublata a mult asteptatei aventuri animate "LEGO Batman: Filmul" la cinema

 Tudor Chirila este Joker in varianta dublata a mult asteptatei aventuri animate "LEGO Batman: Filmul" la cinema


Actor si muzician reputat, precum si unul dintre juratii emisiunii "Vocea Romaniei”, pe care a castigat-o trei sezoane consecutiv, Tudor Chirila va putea fi urmarit ca Joker, in cea mai noua aventura animata "LEGO Batman: Filmul”, in premiera pe marile ecrane din 10 februarie. O productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S.

Chirila ii imprumuta vocea unuia dintre cei mai cunoscuti anti-eroi DC, cel care vrea sa distruga cu orice pret toata aura de seriozitate a orasului Gotham… si sa il determine de Batman sa recunoasca in sfarsit ca Joker este cel mai mare dusman al sau. In versiunea originala a filmului animat, personajul este interpretat de Zack Galifianakis.

Despre participarea sa la procesul de dublaj al aventurii " LEGO Batman: Filmul”, Tudor Chirila a declarat: "Intreaga experienta a fost, in primul rand, distractiva. Scenariul este foarte tare, dar si foarte solicitant in acelasi timp. Datorita acestui personaj, am reusit sa scot niste sunete de care nu credeam ca sunt capabil pana acum. Cand stii ca publicul este format in mare parte din copii, trebuie sa fii foarte atent si sa ai grija sa fii amuzant si credibil in acelasi timp, ceea ce poate fi o adevarata provocare.”.

Aceeasi buna-dispozitie care a transformat "Marea aventura Lego” intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO Batman in propriul film animat pe marile ecrane. O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Will Arnett revine la Universul LEGO de aceasta data in rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in "LEGO Batman: Filmul”. Aventura animata este regizata de Chris McKay si produsa de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller si Roy Lee care au mai lucrat impreuna si la "Marea aventura LEGO”. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra si Brad Lewis sunt producatori executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers si Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, avand la baza jocul de constructii LEGO si personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane si Bill Finger, in timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel si Joe Shuster.

Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment "LEGO Batman: Filmul” care va avea premiera pe marile ecrane din 10 februarie. Filmul este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

BATMAN si toate celelalte personaje sunt marca inregistrata DC Comics.

LEGO, logo-ul LEGO, minifigurinele si configurarea pieselor sunt marca inregistrata LEGO Group. 2017 The LEGO Group. Folosite cu permisiune. Toate drepturile sunt rezervate.
Mai multe stiri despre: personaje  film animatie 
Publicat pe 31 Ianuarie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram