BestMusic.ro » Stiri » TUNES e locul in care scena poate fi a ta!

TUNES e locul in care scena poate fi a ta!


TUNES este despre muzica, este o celebrare a ei intr-o forma deja consacrata: Karaoke, multe zambete, si oameni fericiti. La TUNES oamenii vin sa cante, si daca sunt iubitori de muzica se indragostesc de loc. De miercuri pana sambata, este karaoke dupa ora 22, asa ca cei care vor sa zguduie scena, o pot face in oricare din seri.

TUNES este locul unde poti fi "stapan" pe scena. De miercuri pana sambata scena poate fi a ta daca vii in TUNES. Hai pe Gabroveni, Nr. 16 si vei avea parte de experienta vietii tale!

Miercuri veti avea parte de o seara cu muzica live alaturi de Compania 7. Melodiile pe care le stii si le indragesti dar intr-o noua abordare, reinventate, reinterpretate si pline de umor. In fiecare Miercuri prietenia si veselia sunt cuvintele cheie.

Imediat dupa concert si pana noaptea tarziu avem Karaoke, vino si descopera artistul din tine.

FB Event: https://www.facebook.com/events/813631262005766

Joi incepem de la 22 si terminam cand nu mai ai nici o picatura de voce in tine. E o seara, nu despre voce ci despre cat de mult iubesti muzica, cat de mult vrei sa o traiesti, sa o simti, sa o canti pe scena, singur sau cu altii, este o seara pentru muzica. Nu vocea conteaza ci pofta de muzica.

Daca e Joi e Karaoke Thursday - e despre muzica cu oameni care adora muzica. Hai si tu sa ne arati cat de mult o iubesti. Te asteptam cu piesele pregatite, cu barul plin de lucruri bune si cu un zambet pe buze.

Vineri si sambata avem Late Night Voices! Barul e pregatit cu mixuri si shoturi excelente, iar playlistul de piese preferate te asteapta sa iti alegi favorita.

Te invitam la Late Night Voices la Tunes - karaoke, Dj si multa distractie. Scena este pregatita iar microfonul este gata sa fie cucerit.

FB Event: https://www.facebook.com/events/1567236003553267/
Mai multe stiri despre: karaoke party  party karaoke 
Publicat pe 20 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram