BestMusic.ro » Stiri »  Tunes, karaoke club, implineste 1 an

 Tunes, karaoke club, implineste 1 an

 Tunes, karaoke club, implineste 1 an

Tunes, bine-cunoscutul karaoke club din Centrul Bucuresti-ului, implineste un an de la deschidere, iar asta inseamna un weekend plin de surprize. De Joi pana Duminica, clubul isi asteapta clientii cu oferte speciale si promisiunea unor seri de neuitat.

In ultimul an Tunes a devenit singurul club din Bucuresti exclusiv dedicat "vocilor”. La Tunes se canta, la Tunes se celebreaza vocile si talentul, iar asta se vede in fiecare seara atunci cand iti dai seama ca printre clientii fideli sunt finalisti de la marile show-uri de profil, voci celebre sau solisti vocali ai unor trupe cunoscute. Pur si simplu Tunes este un "Voice bar”. Scena este pusa la dispozitie pentru oricine isi doreste un loc pe ea, unii dintre concurentii actuali de la X Factor sau Vocea Romaniei, se antreneaza aici atunci cand timpul le permite.

"Ne bucuram sa avem o atmosfera atat de creativa, plina de oameni sensibili dar si extrem de talentati. In unele seri pur si simplu crezi ca ai ajuns la un concert cu zeci de artisti, este o atmosfera incredibila” - declara Marius Revent, unul dintre proprietarii clubului.

"Daca muzica si cantatul sunt importante pentru cineva, atunci cel mai probabil il gasesti la noi” – ne povestea stefania Voicu, manager-ul clubului.

Clubul este situat pe strada Gabroveni 16, in centrul vechi al capitalei si se imparte pe 2 niveluri, ambele fiind echipate pentru karaoke, facand din Tunes locul ideal pentru orice team building, sau private event ce implica karaoke. Scene separate cu sistem de sunet profesional QSC – unul dintre cele mai apreciati producatori de sistem audio, microfoane Shure si sisteme de lumini. Ambele nivele au propriul bar, facand astfel service-ul extrem de usor.

Lansat in 2014 ca si initiativa a unor oameni ce isi doreau un loc dedicat muzicii, cu peste 200 de locuri disponibile, impartite intre cele 2 niveluri, Tunes este barul de karaoke numarul 1 in Bucuresti. Barul este deschis de Luni pana Duminica, de la ora 18 pana la ultimul client. Pentru detalii si rezervari puteti oricand accesa site-ul www.tunes.ro sau pagina de facebook: TunesBucuresti.
Mai multe stiri despre: Bucuresti  club  Tunes  karaoke 
Publicat pe 05 Octombrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram