BestMusic.ro » Stiri » Ultimele 3.000 de abonamente la UNTOLD Festival

Ultimele 3.000 de abonamente la UNTOLD Festival


Succesul UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, a depasit asteptarile. Cele 35.000 de abonamente de 4 zile si cele 4.000 de bilete de o zi au fost epuizate cu peste o luna inainte de eveniment. Pentru a raspunde cererii mari din partea fanilor, organizatorii UNTOLD Festival anunta lansarea unei editii limitate de 3.000 de abonamente si 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access.

Fanii din Romania, dar si din alte colturi ale lumii, si-au asigurat intrarea la UNTOLD Festival. Atrasi de experienta inedita de festival si de line-up-ul impresionant, festivalierii vin in Capitala Europeana a Tineretului din Noua Zeelanda, Canada, Mexic, Marea Britanie sau Ungaria la UNTOLD Festival, destinatia turistica muzicala a verii din Romania.

Dupa epuizarea ultimelor 3.000 de abonamente si 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access, se vor vinde exclusiv doar bilete de cate o zi si se va trece la un nou prag de pret.

Noutati despre campusul si campingul UNTOLD

Participantii asteptati in aceasta vara la UNTOLD Festival au ca optiuni de cazare Campusul Hasdeu si Campusul Observator. incepand de astazi se pot achizitiona pe langa camere integrale si locuri individuale in campus, sistemul de cazare fiind similar cu cel al hostelurilor, insa, pentru o experienta inedita organizatorii recomanda festivalierilor sa se cazeze impreuna cu prietenii.

Pretul unui pat in campusul UNTOLD incepe de la 60 lei (+9% TVA) pe noapte. Detalii si achizitie pe https://untoldfestival.com/ro/campus-ro/.

Campingul oficial UNTOLD

Pana in 10 iulie 2015 se mai pot cumpara bilete in Campingul Oficial UNTOLD. Toti cei care isi achizitioneaza loc in camping intre 23 iunie si 10 iulie pot castiga prin concurs produse utile pentru cele 4 zile de festival. Detalii despre concurs se gasesc pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/UntoldFestival

Capacitatea maxima a campingului este de 25.000 de persoane pentru cele 4 zile de festival. Situata in cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, in Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafata totala de 95.000 de metri patrati, fiind disponibila atat pentru amplasare de corturi, cat si pentru rulote. Biletul de acces in camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe in reteaua Eventim.ro atat pentru cazarea in cort, cat si pentru rulota.

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfasura in perioada 30 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca si va aduce pentru prima data in Romania, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artisti internationali si nationali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman si Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeana a Tineretului, organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca in parteneriat cu organizatia Student Plus, fondator al Federatiei SHARE Cluj-Napoca.
Mai multe stiri despre: bilete  abonamente  bilete sold out 
Publicat pe 25 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram