BestMusic.ro » Stiri » Ultimele locuri la cursul de Industria Muzicala Explicata 

Ultimele locuri la cursul de Industria Muzicala Explicata 

Ultimele locuri la cursul de Industria Muzicala Explicata 

Mai sunt doar cateva zile pana la incheierea inscrierilor la cel mai important curs de introducere in lumea muzicala.

Intre 15 si 24 septembrie se va desfasura cea de-a treia editie a cursului "Industria Muzicala Explicata” (IME), care se adreseaza atat artistilor sau profesionistilor cu experienta in lumea muzicii, cat si celor care isi doresc sa inceapa sa activeze in acest domeniu. Scopul acestui curs este acela de a fixa notiunile de baza, de a intelege cum functioneaza industria, de a afla care sunt drepturile si obligatiile la semnarea diverselor contracte cu care un artist se intalneste in cariera si mai ales moduri de a monetiza muzica, imaginea unui artist sau de a obtine finantari pentru diverse proiecte.

In cele doua editii precedente, cursul sustinut de Anca Lupes, "Industria Muzicala Explicata”, a reunit pana acum oameni de radio, agenti de booking, specialisti in comunicare, manageri de trupe, producatori muzicali, instrumentisti si artisti consacrati.

O parte dintre ei si-au aratat multumirea de a fi participat la acest curs, marturisind:

Andrei Chermeleu (artist Colors In Stereo, cursant IME): "Acest curs ofera participantilor oportunitatea sa isi cunoasca drepturile si modalitatile prin care ei pot avea succes pe viitor. Este foarte practic mai ales pentru cei care vor sa debuteze in aceasta industrie. Tot in cadrul acestui curs, am cunoscut oameni cu experienta in domeniu, de la care poti acumula informatii extrem de pretioase, cu care sa poti porni la drum. Consider ca acest curs este necesar artistilor, dar si celor care sunt implicati in industria muzicala prin job-uri inrudite. impreuna putem cladi o industrie sanatoasa!”

Dan Fintescu (realizator de programe radio, cursant IME): "Nu credeam ca industria muzicala poate fi vreodata ordonata. Acum, multumita acestui curs, e. Cel putin la mine in cap”.

Razvan Grigorescu (chitarist/profesor de chitara, cursant IME): "Niciodata nu poti spune ca esti suficient de pregatit intr-un domeniu atat de complex precum industria muzicala”.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati pagina de FB a cursului:

www.facebook.com/CursIndustriaMuzicalaExplicata sau pe http://www.starmanagement.ro/proiecte/curs-industria-muzicala-explicata-cum-sa-reusesti-in-industria-muzicala

Anca Lupes, cea care a conceput si preda acest curs, este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca. Cel mai important avantaj al sau este faptul ca de-a lungul carierei a activat in aproape toate domeniile acestei industrii: mass media (presa, radio, TV), organizare de evenimente, case de discuri, agentii de management si booking. In 2009 a devenit primul absolvent din Romania al cursurilor de Master In Music Business la prestigioasa Berklee College of Music (Boston, USA).
Mai multe stiri despre: workshop  muzica 
Publicat pe 04 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram