BestMusic.ro » Stiri » Un curs universitar despre Lana Del Rey a fost lansat la Universitatea din New York

Un curs universitar despre Lana Del Rey a fost lansat la Universitatea din New York


Cantareata poate fi studiata in cadrul modulului care se intituleaza "Subiecte in muzica inregistrata: Lana Del Rey”, modul care se lanseaza luna viitoare la Universitatea din New York (NYU).

Artista castigatoare a unui Grammy face obiectul unui nou curs intitulat "Subiecte in muzica inregistrata: Lana Del Rey” la Universitatea NYU, care va avea loc in perioada 20 octombrie - 8 decembrie la Institutul Clive Davis si va fi predat de jurnalista si autoarea Kathy Iandoli.

O descriere a cursului (viaVariety) spune: "Pe parcursul a opt albume apreciate de critici, artista de sase ori nominalizata la Grammy a introdus o versiune trista, melancolica si baroca a pop-ului de vis, care, la randul ei, a ajutat la schimbarea si reinventarea sunetului (si a starii de spirit) a muzicii mainstream dincolo de anii 2010.

Aceasta continua:"Prin imaginile ei captivante si atentia ei tematica pentru sanatatea mintala si povestile de dragoste toxica si deteriorata, Del Rey a oferit o noua platforma pentru artistii de toate genurile pentru a crea lucrari "anti-pop” de substanta care ar putea trai intr-un curent mainstream candva catalogat drept bubblegum."

La inceputul acestui an, Institutul Clive Davis a lansat si un nou curs despre Taylor Swift. Cursul a inceput la Institutul Davis, care face parte din Scoala de Arte Tisch a Universitatii din New York, pe 26 ianuarie si a durat pana pe 9 martie.

Predat de Brittany Spanos de la Rolling Stone, cursul a acoperit "Evolutia lui Swift ca antreprenor muzical creativ, mostenirea compozitorilor pop si country, discursurile tineretii si ale copilariei si politica rasei in muzica populara contemporana”.
Publicat pe 21 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram