BestMusic.ro » Stiri » Un indragit actor din The Vampire Diaries vine la East European Comic Con  

Un indragit actor din The Vampire Diaries vine la East European Comic Con
 


Nathaniel Buzolic, actorul care il interpreteaza pe Kol Mikaelson in serialul-fenomen The Vampire Diaries, va fi prezent la cea de-a cincea editie East European Comic Con ce va avea loc in perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo.

In varsta de 33 de ani, Nathaniel s-a facut remarcat in 2005, pe cand gazduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, "Studio Disney”. A mai avut, apoi, i cateva aparitii episodice in serialele "All Saints", "Home and Away" i "Water Rats". Primul sau rol intr-un lungmetraj avea sa fie cel al lui David din comedia australiana Offing David.

In 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul armantului Kol Mikaelson, cel mai tanar supravietuitor al Familiei Originale, in The Vampires Diaries, serial care a creat un intreg cult in jurul sau la nivel international. Actorul apare i in spin-off-ul The Originals.

Nathaniel a jucat i intr-un episod din "Supernatural", numit "Bloodlines”, scenariul episodului fiind initial menit sa se extinda intr-un spin-off intitulat "Supernatural: Bloodlines”. Noul serial a fost propus in 2014, insa CW, televiziunea care produce "Supernatural", a decis sa nu concretizeze proiectul, cel putin momentan. De asemenea, actorul joaca in filmul "Hacksaw Ridge", in regia lui Mel Gibson i in care ii are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington i Teresa Palmer. Pelicula va aparea in cinematografele din SUA in luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alatura, astfel, actorilor Craig Parker ("Spartacus", "Stapanul Inelelor") i Tom Wlaschiha ("Game of Thrones") pentru intalniri memorabile cu publicul din Romania la cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment de tip conventie din estul Europei - East European Comic Con.

Reamintim publicului ca cea de-a cincea editie East European Comic Con s-a decalat cu 6 luni, urmand sa se desfaoare in perioada 5-7 mai la Romexpo. Decizia a fost bazata pe faptul ca multi dintre potentialii invitati (actori, artiti consacrati sau youtuberi internationali) nu au putut veni la evenimentul programat in noiembrie din cauza programului incarcat din aceasta perioada (de exemplu, filmarile pentru serialul "Game of Thrones" se incheie abia la finalul lunii noiembrie).

East European Comic Con se va extinde i va dispune de o suprafata de 20.000 de metri patrati. Evenimentul este destinat tuturor celor pasionati de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. in afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va ateapta o zona intreaga dedicata jocurilor video, precum i concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, dar i surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.
Mai multe stiri despre: actorie  seriale tv  vedete seriale 
Publicat pe 15 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram