BestMusic.ro » Various » Un nou nume la Rock la Mures! Fernanda Martins se alatura nebuniei de la Periam Port

Un nou nume la Rock la Mures! Fernanda Martins se alatura nebuniei de la Periam Port

Un nou nume la Rock la Mures! Fernanda Martins se alatura nebuniei de la Periam Port

Una dintre cele mai importante prezente feminine de pe scena techno mondiala vine pentru prima data in Romania. Pregatiti-va tenisii de dans pentru ca, in luna iunie, DJ Fernanda Martins vine la Rock la Mures! Acesta este doar unul dintre numele din lista de DJs excelenti pe care Rock la Mures ii propune pentru aceasta editie.

Dupa o pauza de ani buni, Rock la Mures te cheama intr-o noua escapada. In perioada 16 – 17 iunie, la Periam Port, va avea loc a opta editie a festivalului. Se pregateste un eveniment cum altul nu-i, departe de galagia orasului, de poluare si de problemele din cotidian.

Asa cum a promis de la inceput, anul acesta, Rock la Mures va aduce pe scena mai multe nume importante din lumea muzicii electronice. Vorbim atat despre DJs care s-au facut cunoscuti la nivel mondial, dar si de artisti locali, care merita din plin atentia publicului.

Esti pregatit sa dansezi pana dimineata? Cu mandrie echipa Rock la Mures anunta ca DJ Fernanda Martins s-a alaturat line-up-ului. Brazilianca este cunoscuta drept una dintre cele mai importante prezente feminine de pe scena techno, asa ca nu e de mirare ca a facut furori in cele mai tari cluburi din lume, dar si la festivaluri si petreceri.


Poze Poze pentru articole - rocklamures

Plina de carisma, Fernanda stie exact ce trebuie sa faca, atunci cand se afla la pupitru, pentru ca toata lumea sa se simta excelent. Tehnica ei impecabila, selectia muzicala si modul in care incorporeaza mereu elemente noi in set-urile sale au transformat-o intr-una dintre cele mai iubite DJ-ite, lucru demonstrat si de cei aproape 180.000 de fani care o urmaresc pe Facebook. Alaturi de Fernanda, in line-up-ul Rock la Mures se vor regasi si alti DJs importanti.

Pana acum la Rock la Mures au fost confirmati: Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos si Basska, Centrifug, K-MEL si sMashUp.

Abonamentele Rock la Mures se pot cumpara online (www.iabilet.ro/bilete-rock-la-mures-28917/) pentru doar 75 de lei. Biletul include si camping.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

*Din pacate, din motive care nu tin de echipa de organizare a festivalului, The Exploited nu va mai putea sa ajunga in aceasta vara la Periam Port. Solistul trupei se confrunta cu serioase probleme de sanatate si nu poate sa urce pe scena.
Publicat pe 18 Mai 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu