BestMusic.ro » Stiri »   UTV isi mareste echipa de VJs! 

  UTV isi mareste echipa de VJs! 

  UTV isi mareste echipa de VJs! 

Cea mai fresh grila de toamna aduce prezentatori fresh: Oana Zara la UTOPS si Andra Brebu la GIVE ME 5

Oana Zara, pe care probabil o cunoasteti din clipurile pieselor artistilor preferati sau din universul TikTok, este actrita si dansatoare. Ea si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru muzica, iar parintii au incurajat-o si sa danseze.

Dar, mai bine, sa o lasam chiar pe ea sa ne spuna cum au stat lucrurile:

"Toate acestea au inceput sa ia contur inca de cand eram mica. Aveam pe perete un poster cu trupa 'Andre' si nu trecea zi fara ca eu sa imi adun toata familia si sa le cant 'Libera la mare'. La varsta aceea cantam atat de bine incat ai mei, in unanimitate, au decis sa ma trimita la... cursuri de dans. A fost, insa, o decizie inteleapta: am terminat Facultatea de Coregrafie la UNATC, iar acum s-au inversat rolurile – altii invata sa danseze de la mine", a declarat Oana Zara.

Cu Oana va veti intalni in fiecare sambata, de la ora 11:00 si, in reluare, duminica, de la ora 14:00, la UTOPS.

Continuam cu Andra Brebu si nu putem spune altceva decat ca aceasta nu poate trai fara muzica! Andra se relaxeaza prin dans, iubeste actoria, pentru ca, da, este si studenta la Actorie, iar pe langa toate acestea, are o pasiune pentru cantat si chiar compune versuri. Andra are grija sa analizeze cat mai amanuntit vietile vedetelor, iar de acum le va prezenta #farafiltru si la UTV, fiindca asa este ea: energica, excentrica si gata sa spuna tot ceea ce gandeste. "Petrec o gramada de timp sa caut muzica, in cele mai mici colturi ale YouTube-ului, si imi place sa descopar artisti diversi, cool, de prin toate tarile”, spune Andra Brebu. Asadar, incepand de acum, la GIVE ME 5, VJ Andra iti va prezenta 5 lucruri pe care probabil nu le stiai despre artistii care conteaza. In fiecare luni, de la ora 19:00, doar pe UTV!
Publicat pe 25 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu