BestMusic.ro » Stiri »   Valeria Stoica debuteaza cu albumul "I Don't Like Roses"

  Valeria Stoica debuteaza cu albumul "I Don't Like Roses"

  Valeria Stoica debuteaza cu albumul "I Don't Like Roses"

Dupa lansarea de succes a piesei "Empty Air", Valeria Stoica debuteaza cu albumul "I Don’t Like Roses”.

Albumul reprezinta o imbinare armonioasa a 9 piese conectate intre ele, atat in limba romana cat si in limba engleza. Piesa The Writer este lansata in premiera, fiind o surpriza pentru ascultatori.

"I Don’t Like Roses este o intreaga poveste despre cautarea si descoperirea mea ca OM”, spune Valeria. Albumul este variat ca sound, avand influente folk, pop, rock, strans legate de perioadele si trairile artistei in momentul scrierii pieselor. Acesta spune povestea trecerii de la naivitatea copilariei la maturitatea artistica a Valeriei.

"I Don’t Like Roses” reprezinta un fascinant proces de alchimie, in care ascultatorul este purtat printr-o poveste despre natura si iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime si emotie. Aceasta poveste reflecta viziunea artistei asupra lumii si asupra ei insasi. Valeria ramane sincera fata de muzica si publicul sau si accepta mersul firesc al lucrurilor, avand un scop artistic bine definit.

Albumul este scris si compus de Valeria Stoica, productia apartinandu-i lui Chopsticks.

Valeria este parte a echipei Uninvited Artists, o comunitate independenta de artisti romani, care acopera muzica electro, pop-punk, jazz si toate zonele de indie folk. Avand in vedere ca albumul a fost licentiat in mai multe teritorii, piesele Valeriei se aud in Marea Britanie, Irlanda, Scandinavia, dar si Italia, unde piesa "Empty Air” se regaseste in Billboard-ul italian, playlist-uri precum MTV Italia, bucurandu-se si de un airplay generos pe numeroase posturi de radio.
Publicat pe 11 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu