BestMusic.ro » Stiri »   Valeria Stoica si Kadebostany lanseaza „Take Me To The Moon”   

  Valeria Stoica si Kadebostany lanseaza „Take Me To The Moon” 
 

  Valeria Stoica si Kadebostany lanseaza „Take Me To The Moon” 
 

Producatorul elvetian Kadebostany (Guillaume de Kadebostany) lanseaza single-ul din seria DRAMA Era: Act 2 - ”Take Me To The Moon”, impreuna cu artista din Republica Moldova, Valeria Stoica.

Valeria Stoica este o artista indie, care e reusit sa se remarce prin piesele "Distante”, "Poate”, "Just a Boy”, "Be my Friend”, "Get Back” si "Gravity”, cat si prin prestatii nationale si internationale.

In 2019, artista a cantat in deschiderea concertului Lucy Dacus in Dortmund si a lui Jacob Lee ce a avut loc in Bucuresti. In acelasi an, Valeria Stoica a avut o prestatie remarcabila la festivalul international Electric Castle.

Sensibilitatea este cel mai mare atu al Valeriei, pe care o comunica cel mai bine prin muzica. Intr-un interviu pentru Qreator, Adrian Despot afirma: "De 20 de ani am asteptat un artist ca Valeria in Romania”. Artista reuseste sa transmita emotia cu o intensitate uimitoare, ce culmineaza in albumul de debut "I Don’t Like Roses”, care spune povestea cautarii si descoperirii Valeriei ca om.

In 2021, albumul Valeriei a fost nominalizat la premiile IMPALA - European Independent Album of the Year Awards, iar piesa "Empty Air” se regaseste in Billboard Italia, fiind difuzata in tari precum Italia (MTV Italia), Japonia, Marea Britanie, Irlanda si regiunea Scandinavica.

In timpul unei nopti lungi din 2019, Guillaume de Kadebostany a avut o revelatie care i-a setat o noua traiectorie creativa. Acesta a vizualizat o lume imaginara, inspirata de teatru, opera si estetica filmului surealist. Aceste elemente stau la baza proiectului DRAMA: o colectie de imnuri pop, imbinate cu elemente de teatru ce semnaleaza o noua era.

"Take Me To The Moon” reprezinta urmatorul single din seria DRAMA si cucereste printr-un sarm delicat, purtand impresionanta emblema Kadebostany - un adevarat maestru al pop-ului modern. Melodicitatea chitarelor, beat-urile indraznete si vocea suava a Valeriei dau viata unei piese plina de lumina, care urmareste ascultatorul pana in cele mai intunecate colturi ale sufletului.

Kadebostany este cunoscut pentru hit-urile internationale "Mind if I Stay”, "Castle in the Snow”, "Early Morning Dreams” si "Save Me” care au cucerit topurile din peste 30 de tari. De asemenea, compozitorul a stralucit in peste 500 de show-uri live in 25 de tari, incluzand festivalurile Sziget, Chill Out, Fusion, Montreux Jazz Festival, Dour, Neversea, etc.. The Knockturnal (US) citeaza: " Kadebostany este o contradictie a regulilor industriei muzicale contemporane”.

Unindu-si fortele creative cu Guillaume de Kadebostany, Valeria Stoica aduce o explozie de emotie si profunzime piesei "Take Me To The Moon”. "Aceasta colaborare a venit neasteptat si am primit-o cu bratele deschise. Cred ca piesa asta este o eliberare. Sunt foarte nerabdatoare sa o auziti si am foarte multe emotii!”.
Publicat pe 19 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu