BestMusic.ro » Jessie J » Vedete bine / prost imbracate la Brit Awards 2013 (poze)

Vedete bine / prost imbracate la Brit Awards 2013 (poze)

 
Vedete bine / prost imbracate la Brit Awards 2013 (poze)

Iata ca a trecut si editia aceasta de Brit Awards, adica premiile industriei muzicale britanice. Ca si evenimentul in sine, rochiile purtate de vedete pe covorul rosu au fost lipsite de sare si piper. Cititi mai jos cate ceva despre vedetele mai bine sau mai prost imbracate si vedeti fotografiile folosind butonul de navigare de mai sus.

Trebuie sa va spunem din start ca nu ne-a dat nimeni pe spate, insa prin comparatie cu unele alegeri catastrofale facute aseata, Jessie J, Taylor Swift si Aluna Francis (din AlunaGeorge) au aratat exceptional.

La polul opus, Jessie Ware si Laura Mvula, pe care le adoram din punct de vedere muzical, au purtat niste tinute horror. Le-au urmat si Rita Ora si Lana del Rey, care a fost de departe dezamagirea serii la capitolul tinuta, potrivita mai degraba pentru o plimbare in parc.

Marii castigatori ai serii au fost Emeli Sande, care a luat doua premii importante: "British female solo artist" si "Best Album" si Ben Howard, care a primit atat premiul pentru cel mai bun debut cat si pentru "Best male". Lista integrala a castigatorilor si o galerie foto de la eveniment este disponibila aici.

 Mai multe stiri despre: vedete bine imbracate  vedete prost imbracate  brit awards 2013 
Publicat pe 21 Februarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu