BestMusic.ro » Katy Perry » Vedete bine / prost imbracate la MTV VMA 2013 (poze)

Vedete bine / prost imbracate la MTV VMA 2013 (poze)

 
Vedete bine / prost imbracate la MTV VMA 2013 (poze)

Ca la fiecare gala din industria muzicala, sa vedem cum au stat vedetele prezente pe covorul rosu la MTV VMA 2013, la capitolul tinuta. Am selectat in lista din dreapta cateva dintre tinutele celor mai asteptate vedete si va invitam sa le votati.

La VMA 2013, vedetele au fost impartite cam in trei categorii: cele wow, cele scandaloase si cele demne de trecut cu vederea, venite in special din partea domnilor, care au ales aceleasi haine cu care urca pe scena sau merg pe strada. Exeptie au facut cativa, iar highlight-ul l-a reprezentat aparitia Daft Punk, care au fost la patru ace si accesorizati cu celebrele lor casti.

In ceea ce le priveste pe doamne, au iesit in evidenta Lady Gaga, si nu prin vreo excentricitate, ci printr-o rochie neagra semnata Prabal Gurung, Rita Ora in Alex Vauthier, dar si Miley Cyrus, a carei tinuta Dolce&Gabbana o va plasa cu siguranta in lista fail-urilor in materie de moda pe covorul rosu.

Taylor Swift si Selena Gomez, care de obicei opteaza pentru tinute nude si destul de tineresti, au apelat de data asta la look-uri sobre, marca Herve Leger, respectiv Versace.

Avem si tinute in categoria "totul la vedere", pentru care anul asta au contribuit Iggy Azalea si Ciara.

Vedeti toate tinutele in dreapta si spuneti-va parerea.

 Mai multe stiri despre: vedete bine imbracate  vedete prost imbracate  mtv vma 2013  Publicat pe 26 August 2013 de BestMusic.ro