BestMusic.ro » Katy Perry » Vedete bine / prost imbracate la People's Choice 2013 (poze)

Vedete bine / prost imbracate la People's Choice 2013 (poze)

 
Vedete bine / prost imbracate la People's Choice 2013 (poze)

Miercuri seara, la Nokia Theatre din Los Angeles, toata lumea buna din muzica, film si televiziune s-a adunat pentru decernarea premiilor People's Choice Awards 2013. Katy Perry, Olivia Munn, Paris Hilton si multe alte vedete feminine si-au etalat tinutele pe covorul rosu, unele starnind admiratie, altele fiind trase de urechi de critici. Vezi in lista din dreapta cine ce a purtat si spune-ti parerea despre rochii.

La capitolul "Asa da!" le avem pe Ellen Pompeo din Grey's Anatomy care a avut o aparitie ravisanta, Lea Michele din Glee care a aratat ca o bomboana intr-o creatie Elie Saab, dar si Paris Hilton care a ales un print in culori vii.

Din pacate, au existat si vedete care nu prea si-au dat interesul sau trebuie sa-si schimbe urgent stilistul: actrita Carrie-Anne Moss este doar una dintre ele. Pe restul le descoperiti in dreapta.

Marii castigatori ai People's Choice 2013 sunt Katy Perry la categoria muzica si filmul The Hunger Games la categoria film. Iata lista completa a castigatorilor.

 Mai multe stiri despre: vedete bine imbracate  vedete prost imbracate 
Publicat pe 10 Ianuarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu