BestMusic.ro » Stiri » Vestul singuratic 

Vestul singuratic 

Vestul singuratic 

Calatorim spre Vestul Singuratic alaturi de Florin Piersic Jr si Andi Vasluianu.

Vestul Singuratic se va juca pe scena Casei de Cultura a Studentilor, marti, 26 februarie, incepand cu ora 20:00.

Coleman si Valene dau impresia ca stau pe niste butoaie de pulbere, sunt gata sa explodeze in orice moment. Relatia dintre cei doi frati, care si-au pierdut tatal in urma unui "accident” cu o arma de foc este una stranie, construita din conflicte si certuri permanente. Schimburile de replici sunt sclipitoare, iar personajele par sa calce apasat si zgomotos pe o coarda deja mult prea intinsa. Fiecare il provoaca pe celalalt, impingandu-l spre limitele rabdarii, singurul care incearca sa repare intrucatva relatia disfunctionala a fratilor Connor este preotul Welsh. Dar sfaturile lui par sa ramana neauzite pentru Coleman si Valene, ca si pentru restul satului in care isi are parohia.

Insa, intr-o rasturnare aproape mistica a rolurilor, se dovedeste ca tocmai cel care trebuia sa fie salvatorul isi asteapta salvarea de la cei rataciti... Intotdeauna relatiile interumane dintr-o comunitate, fie ea din Irlanda sau de oriunde, ne spun mai mult despre fiinta umana decat zeci de tratate de psihanaliza. Asa ca sunteti invitati sa intrati in lumea plina de violenta, de umor negru, dar si de neasteptata compasiune, a fratilor Connor, a parintelui Welsh si a frumoasei Girleen Kelleher.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 19 Februarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu