BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, auditii pe nevazute 3: cunoaste concurentii

Vocea Romaniei, auditii pe nevazute 3: cunoaste concurentii

 
Vocea Romaniei, auditii pe nevazute 3: cunoaste concurentii

Luni seara s-a difuzat cea de-a treia editie a auditiilor pe nevazute de la Vocea Romaniei, in care noua concurenti si-au gasit echipa. Cunoaste-i pe toti in lista din dreapta.

Printre cei mai apreciati concurenti au fost David Bryan, castigatorul Eurovision 2012 si Andreea Olariu, o tanara de 16 ani pentru care juratii s-au batut. Inregistrarile cu ei sunt disponibile in dreapta.

Dupa aceasta a treia seara, Horia Brenciu are opt concurenti in echipa, dintre care cinci fete, Loredana isi mentine optiunile din sezonul trecut avand sase baieti si doar doua fete in echipa, Smiley se mentine echilibrat, cu patru fete si trei baieti, iar Marius Moga, mai mofturos din fire, are cei mai putin membri in echipa: sase, trei fete si trei baieti.

Pentru editiile anterioare intra aici: Episodul 1 | Episodul 2

Tu te-ai uitat la auditiile pe nevazute? Care dintre concurenti ti-a placut cel mai mult? Lasa-ne un comentariu si spune-ne parerea ta.

 Mai multe stiri despre: auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  echipe vocea romaniei 
Publicat pe 10 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram