BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: cunoaste-i pe primii concurenti

Vocea Romaniei: cunoaste-i pe primii concurenti

 

Marti seara, la ProTV a inceput cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei”. In acest sezon, fiecare jurat va antrena cate 14 concurenti. In prima editie, 10 concurenti si-au gasit locul in echipele lui Marius Moga, Smiley, Horia Brenciu si Loredana.

Sezonul doi din Vocea Romaniei a inceput cu cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger” a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

13 concurenti de toate varstele, cu sau fara studii muzicale, au urcat pe scena pentru a incerca sa convinga juriul ca au potentialul de a fi Vocea Romaniei. Urmareste lista din dreapta pentru a-i vedea pe cei zece care au trecut in etapa urmatoare si vezi cum arata echipele celor patru antrenori.

Auditiile pe nevazute continua si saptamana viitoare.

Tu te-ai uitat la Vocea Romaniei? Care este concurentul tau preferat de pana acum? Spune-ti parerea intr-un comentariu!

Sursa poze: Vocea Romaniei

 Mai multe stiri despre: auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  echipe vocea romaniei 
Publicat pe 26 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram