BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, ultimele auditii pe nevazute: cunoaste concurentii si vezi echipele (video)

Vocea Romaniei, ultimele auditii pe nevazute: cunoaste concurentii si vezi echipele (video)

 
Vocea Romaniei, ultimele auditii pe nevazute: cunoaste concurentii si vezi echipele (video)

Ultima editie a auditiilor pe nevazute de la Vocea Romaniei s-a difuzat luni seara. Inca noua concurenti au fost selectati sa mearga mai departe, iar acum cei patru antrenori au echipele complete. Vezi lista din dreapta.

Smiley, Moga, Loredana si Brenciu antreneaza fiecare cate 14 concurenti, unul mai talentat decat altul. Noua ne-au atras atentia Robert Reamzy, pustiul care l-a studiat intens pe Michael Jackson si care a interpretat "Can't Stop Loving You" la auditii, Fely Donose, David Bryan - fostul castigator al Selectiei Nationale Eurovision 2012, toti aflandu-se in echipa antrenata de Marius.

Horia Brenciu isi mentine si sezonul asta interesul pentru voci tinere si preponderent feminine, iar la ultima editie a auditiilor a pus mana pe o voce buna si experimentata, pe care o va duce probabil pana in finala - Dalma Kovacs.

Voci experimentate mai are si Smiley in echipa. Cu Tibi Scobiola si Elena Vasile, el are mari sanse sa iasa din nou castigatorul anul acesta.

In ceea ce o priveste pe Loredana, afinitatea sa pentru voci masculine se vede si anul asta: in echipa ei regasim doar trei fete intre 11 baieti. Chiar daca nu vor castiga, cu siguranta vor cuceri inimi arhitectul Ciprian Teodorescu si Cristi Nistor.

Acum ca avem configuratia echipelor din acest sezon, unde crezi ca se afla Vocea Romaniei?

 Mai multe stiri despre: auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  echipe vocea romaniei 
Publicat pe 31 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram