BestMusic.ro » Stiri » Noua VOCE este rock! 

Noua VOCE este rock! 


Tiberiu Albu a castigat vineri sezonul 4 al emisiunii Vocea Romaniei. Este pentru prima data cand muzica rock este ridicat la gradul de superlativ in cadrul emisiunii. Acest lucru s-a intamplat datorita lui Tudor Chirila. El este cel care a reusit sa castige Vocea Romaniei cu Tiberiu Albu inca din primul sau sezon ca antrenor.

Tiberiu Albu, initial concurent in echipa lui Smiley, a fost salvat dupa etapa duelurilor de Tudor Chirila. Cel care i-a indrumat pasii incet dar sigur spre marea finala. Totodata, Tiberiu Albu a avut de la bun inceput sustinerea publicului care l-a votat de fiecare data. El a reusit sa castige simpatia publicului cu energia care exploda de fiecare data cand urca pe scena si cu vocea sa.

Tiberiu are 22 de ani si este student la Facultatea de Sport. Tatal sau a fost prima persoana care i-a observat talentul muzical. Nu a luat lectii de muzica vreodata, totul este rezultatul unui talent nativ educat cu determinare si multa munca. Show-ul Vocea Romaniei l-a transformat pe Tiberiu intr-un adevarat rock-star.

In marea finala, Tudor a ales ca Tiberiu sa interpreteze piesele : "The Phantom of the Opera", "Stairway to Heaven" si "Ana". Se pare ca alegerile au fost inspirate pentru ca la finalul show-ului, Tiberiu a fost declarat castigator. Asfel el a devenit primul "rock-star" care a castigat o editie Vocea Romaniei la noi in tara.

Sa speram ca Tiberiu doar a dat startul si ca in urmatoarele sezoane vom vedea mai multi rockeri curajosi care sa participe la show-uri de acest gen. Rock is not dead! Enjoy!
Mai multe stiri despre: concurenti vocea romaniei  castigator vocea romaniei 
Publicat pe 23 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram