BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, primele confruntari din sezonul 3: cine merge mai departe si cine paraseste concursul (video)

Vocea Romaniei, primele confruntari din sezonul 3: cine merge mai departe si cine paraseste concursul (video)

 
Vocea Romaniei, primele confruntari din sezonul 3: cine merge mai departe si cine paraseste concursul (video)

Confruntarile din noul sezon Vocea Romaniei au inceput sambata aceasta. 20 de concurenti din echipele lui Marius Moga, Horia Brenciu, Loredana si Smiley s-au confruntat, doi cate doi, in prima editie a battle-urilor. Noua etapa a venit si cu o schimbare de regulament, in urma careia trei concurenti, care ar fi parasit in mod normal competita, au ajuns in echipele altor antrenori. Vedeti totul in lista din dreapta.

Din echipa lui Smiley s-au duelat Gabriel Burduja cu Claudia Iuga, Gabriel Onila cu Iolanda Moldoveanu, Elena Salaru si George Secioreanu, din echipa lui Brenciu Gabriel Kisczuk si Diana Arvinte, Ruxandra Macarescu si Mihai Chitu, din echipa Loredanei Aurel Niamtu si Romeo Zaharia, Alina Dorobantu si Mihai Bajinaru, iar din echipa lui Marius Moga Jovana Milovanovic si Madalina Omania, Angelo Simonica si Elis Opris, Dana Torop si Bogdan Olaru. Vedeti in dreapta care sunt rezultatele primei etape din battle-uri.

 Mai multe stiri despre: confruntari vocea romaniei  eliminari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 11 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu