BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezonul 4: cunoaste-i pe primii concurenti (video)

Vocea Romaniei, sezonul 4: cunoaste-i pe primii concurenti (video)

 

Cel de-al patrulea sezon Vocea Romaniei a debutat marti seara, intr-o noua formula. Tudor Chirila, Loredana, Marius Moga si Smiley s-au batut pe concurenti, intr-un final, opt dintre cei care au urcat pe scena trecand mai departe in competitie. Ii puteti cunoaste pe toti in lista din dreapta.

La finalul primei zile de auditii pe nevazute, Moga a convins 3 concurenti sa mearga in echipa lui, Loredana si Smiley au in echipa cate 2 concurenti, iar noul venit Tudor Chirila a reusit sa o atraga de partea sa pe Oana Iulia Ferchiu, cea care a interpretat remarcabil piesa "Summertime” si pentru care Tudor s-a luptat cu colegii sai pana in ultimul moment.

Concert Smiley, pe 6 noiembrie in Hard Rock Cafe!

Florin Raduta a fost cel care a deschis spectacolul de marti seara de la PRO TV, iar cu ajutorul atitudinii sale si a interpretarii de exceptie a melodiei "When a man loves a woman”, si-a facut loc in echipa Loredanei care l-a primit cu bratele deschise.

Printre concurentii acestui sezon se afla si cantareti cu state vechi in industria muzicala, cum ar fi Ana Maria Georgescu, cea care s-a facut cunoscuta acum mai mult de 10 ani cu piesa "Ochii tai”. Ea a venit la Vocea Romaniei cu forte proaspete si s-a facut inca o data remarcata prin interpretarea piesei "Je t’aime”. Ea a ales sa intre in echipa lui Smiley, alaturi de Alin Nicolae Gheorghisan, cel care a cantat intr-un mod spectaculos melodia "Let’s stay together”.

Cea care a facut furori seara trecuta atat prin piesa aleasa "Cowboy sweetheart”, dar si prin tehnica vocala de exceptie, a fost Maria Ilinca Bancila. Yodeling-ul sau i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, insa scaunul antrenorului ei preferat, Tudor Chirila nu s-a intors. In final, decizia Ilincai a fost de a se alatura echipei Loredanei.

Marius Moga a reusit sa atraga in tabara lui in prima emisiune a noului sezon cei mai multi concurenti, 3 la numar, Alexandru Bunghez si Marina Gregoriana Velle care au impresionat juriul cu doua piese rock, "Sex on fire” si "Waiting all night”, dar si Ioan Bigea care a interpretat intr-o maniera proprie melodia "It’s a man’s world”, ridicand sala in picioare, dar si pe cei patru antrenori care i-au adresat numai cuvinte de lauda.

Alti concurenti au fost mai putin norocosi si, in ciuda faptului ca s-au pregatit intens pentru aceasta zi, nu au reusit sa faca fata presiunii si cerintelor - astfel ca nu au convins echipa antrenorilor ca merita sa mearga mai departe in competitie.

Cea de-a doua editie a auditiilor pe nevazute Vocea Romaniei va fi difuzata vineri, 19 septembrie.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 17 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram