BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezon 4, auditii pe nevazute 3: cunoaste concurentii (video)

Vocea Romaniei, sezon 4, auditii pe nevazute 3: cunoaste concurentii (video)

 

Vineri seara auditiile pe nevazute Vocea Romaniei au continuat cu voci puternice care au impresionat antrenorii. Unii dintre concurenti au reusit sa convinga din prima, altii au fost coplesiti de emotii si nu au putut sa treaca de aceasta bariera pentru a face pasul catre urmatorul nivel in cea mai tare competitie a vocilor. II puteti cunoaste pe dcei noua concurenti care si-au gasit un loc in echipele Marius Moga, Loredana, Smiley si Tudor Chirila in lista din dreapta.

Fabian Sasu a fost primul concurent de la auditiile pe nevazute care i-a pus pe telespectatori in locul antrenorilor. Cei din fata televizorului au ascultat interpretarea sa fara sa vada nici macar o secunda cum arata, deoarece a cantat din spatele unei cortine. Pana la finalul piesei nici telespectatorii, nici antrenorii nu au avut nicio idee despre concurentul din spatele cortinei, accentuand inca o data ca doar vocea conteaza. Cand s-a coborat cortina antrenorii au ramas muti de uimire si chiar au crezut ca il vad pe insusi Bob Marley. Norocosul antrenor care l-a adus in echipa sa pe Fabian a fost Smiley.

O alta surpriza a fost Florian Rus, fiul celebrului cantaret Mircea Rusu, care desi nu are studii muzicale s-a ambitionat si a invatat singur sa cante. Batalia pentru el s-a dat intre Smiley si Moga care s-au intrecut in replici taioase, insa, in cele din urma Florian a ales sa mearga in echipa lui Moga.

Anca Petcu, celebra Mamasita, a pasit si ea plina de emotii pe scena de la Vocea Romaniei si a uimit o tara intreaga cu decizia de a merge la Tudor in echipa. Interpretarea unica a pieselor lui Michael Jackson a cucerit-o pe Loredana inca de la primele versuri. Tudor a fost convins in ultima clipa, cu toate acestea decizia fost in favoarea lui.

Silvia Javelea l-a impresionat pe Tudor Chirila inca de la primele versuri cu o abordare curajoasa a piesei You can leave your hat on si prin forta vocii. In momentul in care s-a intors scaunul lui Tudor, Silvia i-a multumit chiar in timpul interpretarii, deoarece spera inca dinainte sa intre pe scena ca va ajunge in echipa lui.

Si Florentina Mihai a suprins antrenorii cu o interpretare reggae a piesei Set fire to the rain a lui Adele. Acest lucru i-a adus numai cuvinte de lauda din partea lor si a reusit sa intoarca scaunele lui Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila, optand la final pentru echipa lui Moga.

Loredana a adus-o in echipa ei pe Angela Vescu, concurenta care transmite prin vocea ei toate emotiile si trairile din adancul sufletului.

Smiley a ales vocea rock a lui Tiberiu Albu si a starnit controverse muzicale, schimbul de replici cu Tudor facand deliciul serii. De asemenea, Aliona Munteanu, concurenta care a participat la Eurovision Moldova a ales sa faca parte din echipa lui, intregind echipa antrenorului cu o noua voce puternica.

Marius Moga a fost ales de cei mai mult concurenti si si-a completat echipa cu Marilyn Monroe de Romania, Maria Constantin, care a surprins publicul prin discrepanta intre look-ul ei si melodia interpretata.

Pana in acest moment Loredana are cinci concurenti in echipa,Tudor Chirila are sase, Marius Moga are sapte iar cei mai multi ii are Smiley - 8 concurenti.

 Mai multe stiri despre: auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 29 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram