BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezon 4, penultimele auditii pe nevazute: cunoaste concurentii (video)

Vocea Romaniei, sezon 4, penultimele auditii pe nevazute: cunoaste concurentii (video)

 

Sambata seara, Vocea Romaniei a adus telespectatorilor penultima editie a auditiilor pe nevazute, care a completat echipele antrenorilor cu inca optconcurenti ce vor trece in etapa urmatoare alaturi de Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Va invitam sa-i cunoasteti pe toti in lista din dreapta.

150 de voci au ajuns pe scena de la Vocea Romaniei si si-au incercat norocul la cea mai buna competitie a vocilor. Pana acum 49 de concurenti au reusit sa convinga antrenorii ca vocea lor merita sa mearga mai departe si au acel ceva pe care ei il cauta: personalitate, curaj, autenticitate. In penultima editie Robert Costin, Matei Chioariu, Anda Dimitriu, Tatiana Heghea, Tudor Man, Diana Bucsa, Ioan Panait si Botond Suranyi s-au alaturat uneia dintre cele patru echipe, avansand catre etapa confruntarilor.

Pana acum Loredana, Smiley si Tudor sunt la egalitatea cu cate 12 concurenti, iar Marius Moga a adus in echipa sa 13 concurenti. Pentru ulima editie de auditii pe nevazute locurile ramase sunt limitate, doar 7 voci lipsesc pentru ca echipele antrenorilor sa fie complete.

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv  auditii vocea romaniei  concurenti vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 20 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram